CFR Cluj a ieșit din insolvență. Ce înseamnă acest lucru

 

Tribunalul a decis că CFR Cluj trebuie să iasă din insolvență.

 

S-a pronunţat în şedinţă publică judecătoarea şi am ieşit din insolvenţă. Era o situaţie normală, anormal e ce s-a întâmplat înainte. Înainte de 10 martie nu mai existau creditori, nu mai exista masă credală. S-a făcut dreptate şi am ieşit şi la timp, pentru că trebuia să ieşim până pe 31 mai”, a spus Iuliu Mureșan, la ”Digi Sport Matinal”.

 

Președintele ardelenilor era extrem de fericit și a spus că echipa va fi pregătiră pentru a ataca cu toate forțele titlul de campioană în sezonul viitor. Pe lângă Ciprian Deac, care nu va mai ajunge astfel la FCSB, fosta campioană a făcut deja achiziții.

 

Pentru noi este un mare succes, e un moment istoric pentru club. Am făcut deja nişte transferuri şi mai avem nişte jucători. Am luat 4 jucători deja. Luăm şi jucători de U21. Deac e jucătorul nostru şi aşa va rămâne. Am luat deja un jucător pentru U 21. Vasile Miriuţă va rămâne antrenorul CFR-ului”, a mai spus Mureșan.

 

Noul patron al echipei a făcut o infuzie de 5 milioane de euro, iar preşedintele Iuliu Mureşan vorbește chiar despre o participare în Europa încă din acest an, ”pentru că am găsit articol de regulament care ne va ajuta la TAS şi ne vor permite să jucăm în cupele europene”.

 

Potrivit regulamentului UEFA, orice echipă care vrea drept de participare în cupele europene trebuie să demonstreze, în dosarul de licențiere, că nu a avut datorii în ultimul an. În aceste condiții, CFR va reveni în Europa din sezonul 2018-2019.

Comentarii Facebook