Miercuri 24 Aprilie

CFR Cluj a falsificat semnătura lui Omrani! Fotbalistul pleacă la Steaua

 

Billel Omrani a devenit liber de contract, după ce semnătura i-ar fi fost falsificată de cei de la CFR Cluj. 

 

Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor a LPF a decis că semnătura prin care Omrani şi-ar prelungi contractul cu CFR Cluj este falsă.

 

Semnăturile depuse pentru Sportiv în cuprinsul actului adiţional la convenţia civilă br. 15 din 02.09.2016 şi convenţiei de servicii sportive nr.8 din 22.03.2017 NU au fost executate de Omrani Abdel-Slem Billel, ale cărui semnături model de comparaţie au fost puse la dispoziţie”, se arată în actul Comisiei.

 

Omrani nu a semnat o nouă înţelegere cu CFR Cluj, iar semnătura de pe documentul prezentat de CFR Cluj nu este a lui. 

 

Becali a lansat informaţia cu pricina în direct la Digi Sport: ”Astăzi s-a decis analiza grafologică care spune că semnătura lui Omrani este falsă. Analiză făcută de comisii. Am vorbit cu impresarul, facem conferinţă video cu el şi jucătorul şi gata, vedem ce rezolvăm. Comisia de Disciplină a făcut această expertiză grafologică, adică ei au cerut-o, nu eu. E liber de contract şi îl luăm. Nu mă interesează dacă e penal sau nu această semnătură falsă. Pe noi ne interesează jucătorul”.

 

Fotbalistul va deveni liber de contract și aproape sigur va semna cu FCSB.

 

Falsurile ne ţin pe loc. Ăsta e şi motivul pentru care fotbaliştii trec cu avionul peste România... În proporţie de 99% este la FCSB. Vă daţi seama că Omrani nu e încântat de ce s-a întâmplat cu semnătura”, a spus impresarul jucătorului, pentru ProSport.

 

Oficialii CFR Cluj susțineau că atacantul crescut la Marseille şi-a prelungit contractul şi clauza de reziliere a fost mărită de la 200.000 de euro la 2 milioane de euro, dar actele ar fi false.

 

Comentarii Facebook