Cei de la ”U” îi îi provoacă pe steliști înainte de finala Cupei României: Dacă le este frică să vină la Cluj, asta e!


Tehnicianul Universității Cluj, Adrian Falub, le-a lansat o provocare celor de la Steaua înaintea finalei din cadrul Cupei României.

Momentan nu se cunoaște stadionul pe care se va juca marea finală, dar se pare că au fost înaintate două variante: ”Arena Națională” și ”Cluj Arena”.

Atacantul stelist Gaabi Iancu a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că și-ar dori ca partida dintre Steaua și ”U” să se joacă la București, pe ”Arena Națională”.

Totuși, aceste afirmații l-au făcut să zâmbească pe antrenorul clujenilor, care a precizat că ar vrea ca finala să se joace pe ”Cluj Arena”.

Acum, mai este destul până la finală, dar dacă Steaua are probleme de genul ăsta sau îi este frică să vină la Cluj și ține cu tot dinadinsul să jucăm pe Arena Națională, asta e.

Noi ne-am dori să jucăm aici, normal, pentru că Steaua este echipa campioană, echipă care are multe trofee și multă calitate față de noi, valoare, experiență.

Dar dacă ei nu vor să vină la Cluj, dacă le este frică să vină la Cluj, ce putem face noi? Oricum, nu decidem noi”, a spus Adrian Falub, potrivit digisport.ro.

Comentarii Facebook