Cea mai mare gală de box din Transilvania se organizează la Cluj. Vezi când va avea loc



Cea mai mare Gală de Box Profesionist din Transilvania se va organiza la Cluj, luna viitoare.

Evenimentul va avea loc în data de 21 februarie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, de la ora 19.00.

În cadrul galei, pugilistul Florin Cardos, de la clubul sportiv Box Club Arena Cluj-Napoca, va ataca centura WBC Mediterranean intrând în luptă cu spaniolul Jorge Fortea, luptător la fel de puternic, numărând 11 victorii, nicio înfrangere și doar un egal.

Cardoș are în palmares 13 victorii, 0 infrângeri, 0 egaluri. Numele sportivului clujean este deja cunoscut, fiind deținător al unei centuri intercontinentală WBC.

La eveniment vor mai participa și alte nume sonore ale boxului profesionist românesc dar și internațional.

Unul dintre acestea este Victor Lupo Puiu (light middleweight). În palmaresul acestuia stau 19 victorii, dintre care 9 KO, doar două înfrângeri și două remize. De asemenea Victor Lupo Puiu este deținător a 4 centuri internaționale.

Printre participanți se mai număra și Lucian Bot (heavyweight) cu 15 victorii dintre care 5 KO, o singură înfrângere și un singur egal; Răzvan Benche (heavyweight) 4 victorii, 1 KO, 5 remize și nicio înfrângere; Cristian Ciurian (light welterweight), având în palmares 3 victorii.

De asemeneam nu vor lipsi nici de reprezentantele sexului frumos în lumea boxului. Astfel vom putea urmări debutului Ioanei Mera în boxul profesionist, ea fiind deja campioană europeană la amatori cu 68 de victorii.

Bulgaria are reprezentanți de seamă la această Gală Internațională. Boxerul Blagoy Naydenov (light heavyweight) campion olimpic la tineret va ține garda sus într-un meci cel puțin la fel de interesant precum cele ale colegilor de ring.

Însoțindu-l pe Jorge Fortea, co-naționalul Feliks Kleins va fi prezent pentru un meci de zile mari, mândrindu-se cu 5 victorii, 5 egaluri și nicio înfrângere.


Inițiativa noastră de a aduce meciuri cu greutate în inima Transilvaniei vine din dorința de a plasa orașul Cluj-Napoca pe harta internațională a boxului profesionist și de a încuraja sportul ca mod de viață. Nume mari ale boxului românesc și internațional se vor întâlni în același ring pentru o seară ce se va lăsa cu scântei.”, declară organizatorii.

Biletele au prețuri cuprinse între 25 și 200 lei, în funcție de categorie și pot fi achiziționate online de pe www.eventim.ro, de la standul de bilete Ticket Events din Iulius Mall și de la sediul Agenției Amprenta (strada Octavian Goga nr 42).

Comentarii Facebook