Ce spune Simona Halep, după șirul de înfrângeri din acest an


Simona Halep a avut un început de sezon bun în 2015, însă apoi lanțul de eșecuri a pirns-o din urmă. Acum, sportiva se află într-o pauză de relaxare și a anunțat că se va întoarce la turneul de la Toronto.

Ocupanta locului 3 în clasamentul WTA se întoarce la turneul din Canada după o absență de 3 ani.

"Am avut câteva înfrângeri destul de neplăcute şi pentru mine. Sunt bine acum, am încercat să iau o pauză să mă relaxez şi să mă odihnesc mai mult mental. Acum sunt bine, m-am pregătit din greu săptămânile astea şi sper să fac treabă bună, dar nu sunt foarte stresată, vreau să joc cât de bine pot şi să îmi recapăt forma bună pe care am avut-o la începutul anului.

A fost o pauză adevarată, am vrut să îmi iau câteva zile complet în afara tenisului. M-am odihnit, am stat cu familia, cu prietenii, dar ultimele două săptămâni am muncit, am lucrat. Sper că am făcut ce a trebuit şi sper să fie bine în continuare. Am stat în România, ceea ce mi-a plăcut foarte mult.

Hardul este o suprafaţă care îmi place, joc bine pe ea şi, mai ales la începutul anului, am avut rezultate bune, mi-au dat încredere acele turnee şi cred că o să fie bine şi acum", a spus Simona Halep la televiziunea Digisport.

Comentarii Facebook