Ce spune secundul naționalei despre România: ”Să nu fim ipocriţi, în ţară nu e bine”



Fostul antrenor al Rapidului, Viorel Moldovan, care este acum secundul echipei naționale a României, a vorbit de curânt, în cadrul unui interviu, despre întoarcerea sa în România.

Moldovan a povestit că i-a fost foarte greu să se întoarcă în Românie, după 10 ani în care a fost plecat în străinătate.

Întrebat ce părere are despre evoluția României după Revoluție, fostul internațional a declarat că ”am avansat foarte puțin”.

Am avansat foarte puţin şi sunt dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat de atunci şi până acum în ţara asta. Mă refer aici la politică, la guvernanţi, la tot. Nu ştiu de ce noi nu putem să avansăm. Avem o mentalitate foarte ciudată. Aştept să evoluăm. Eu, când m-am întors după 10 ani în România, am fost foarte deprimat şi dezamăgit. Vreo 2-3 ani de zile, nu am ştiut pe ce lume sunt. Nu îmi plăcea absolut nimic din ceea ce vedeam. M-am adaptat, nu am avut încotro, dar... Am trecut prin momente grele, mă certam singur, eram la pământ. Consideram că am făcut o mare greşeală întorcându-mă acasă.

Adusesem şi familia cu mine. Copiii vorbesc mai bine franceza decât româna. Iar eu i-am rupt de acolo, unde puteam să le ofer un alt viitor. Să nu fim ipocriţi, în ţară nu e bine. Nu avem autostrăzi, stăm în trafic infernal, centura este execrabilă, plină de gropi. Avem o ţară frumoasă, dar nu ştiu când o să realizăm asta. Sper să vedem mai multă implicare din partea celor care ne conduc, să avem şi noi şcoli adevărate, spitale. Doar aşa o să vedem cum nu mai pleacă români în străinătate, pentru un salariu mai bun. Sunt prea multe lupte interne care te scârbesc şi te fac să întorci spatele României”, a spus Viorel moldovan într-un interviu pentru Pro Sport.

Comentarii Facebook