Ce spune Nadia Comăneci despre ieșirea violentă a lui Ilie Năstase, de la Fed Cup



Izbucnirea lui Ilie Năstase din acest weekend, de la Fed Cup, din Constanța, a ajuns pe prima pagină a marilor publicații din lume, iar Nadia Comăneci, una dintre cele mai vechi prietene ale sale, a comentat incidentul.

Mai mult, într-un articol în ”The Telegraph”, cu titlul “'Everybody loves Ilie': legendary gymnast Nadia Comaneci defends Nastase outbursts”, jurnaliștii susțin că fosta mare gimnastă îl apără pe Năstase.

Totuși, cu toate că îi e prieten și că îi va fi aproape, Nadia spune că nu poate fi de acrt cu un limbaj licențios, precizând că fostul tenismn ”ste un om matur și poate să își asume acțiunile sale”.

Ilie îmi este foarte bun prieten și este iubit de către români, asta am declarat Nu am fost și nu voi fi de acord cu un limbaj licencios. Nu am fost prezentă la Constanța, nu voi fi de acord niciodată cu acțiuni rasiste sau jignitoare. Ca prietenă voi fi alături de Ilie și voi încerca să il sprijin să treacă peste acest moment. Este un om matur și poate să își asume acțiunile sale", a spus fosta mare gimnastă, potrivit realitatea.net.

Fosta sportivă a mai spus ca Năstase a fost și va rămâne unul dintre marii sportivi ai României și ai lumii, un mare susținător ai valorilor sportive, dar și un om cu o mare personalitate

Comentarii Facebook