Ce spune Mihai Teja despre suspiciunile de la pariuri?

 

Partida U Cluj - FC Botoșani a fost supervizată de o comisie de integritate pentru că au existat informații legate de unele arajamente la pariuri. 

 

Nu știu. Nici nu vreau să vorbesc de așa ceva. Dacă dvs. vreți să vorbiți, eu nici nu vreau să amintesc de așa ceva. Eu vreau să vorbesc despre suporteri, echipă. Îmi face deosebită plăcere să lucrez aici și îmi doresc foarte mult să ne salvăm de la retrogradare”, a spus antrenorul U Cluj, Mihai Teja, în direct la Digi Sport. 

 

Tehnicianul a recunoscut că meciul nu a fost cel mai spectaculos, dar a menționat că este multă presiune la mijloc. 

 

Toate meciurile sunt intense pentru antrenori şi jucători. Atunci când este presiune e foarte greu şi ai şi reacţii care nu sunt cele mai frumoase. Au fost două goluri stupide, dar bine că Vali Lemnaru a profitat de acea greşeală”, a declarat Teja la Digi Sport.

 

Tehnicianul le-a multumit suporterilor: ”Înseamnă foarte mult pentru noi, le mulţumim că ne-au fost alături. Nu am făcut un joc extraordinar, ne dorim mai mult, dar în fotbalul nostru nu există o constanţă. Există şi o presiune pentru noi, dar e mai bine aşa, poate începem să dăm maximum fiecare dintre noi”, a mai spus Teja.

 

Universitatea Cluj a învins luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1).

 

U Cluj - Botoșani 2-1 - REZUMAT VIDEO - Meciul părea aranjat la pariuri. S-ar fi pariat sume mari

Comentarii Facebook