Ce cadou a primit Emil Boc de la jucătorii României și Spaniei - FOTO

 

Primarul Emil Boc a primit un cadou din partea jucătorilor Spaniei și de la cei ai României, după meciul amical disputat pe Cluj Arena, duminică seara.

 

Președintele Federației de Fotbal din Spania mi-a dat un cadou special. Un tricou semnat de toți jucătorii Spaniei din meciul de duminică seara. Este un tricou al lui Fabregas, poate cel mai bun coordonator de joc din lume. Acest tricou va sta în vitrina de onoare a Primăriei Cluj-Napoca. Oricine va putea vedea acest tricou. S-a spart ghinionul. România a făcut egal cu campioana europeană în exercițiu. I-am adresat inivitația președintelui Burleanu, care a spus că și alte meciuri ale României se vor desfășura la Cluj”, a precizat Emil Boc.

 

Primarul Clujului a prezentat și cadoul primit de la echipa națională a României. Un tricou semnat de toți jucătorii. ”Am primit un tricou cu semnăturile jucătorilor din echipa națională”, a mai spus Emil Boc. ambele tricouri vor sta în virtina de la Primăria Cluj-Napoca, alături de alte suveniruri primite de la echipele și jucătorii care au disputat meciuri la Cluj-Napoca. ”Vrem să organizăm un adevărat muzeu cu suvenirurile primite de la sportivii și echipele care au trecut pe la Cluj-Napoca”, a mai adăugat Emil Boc.

 

 

 

Comentarii Facebook