Ce BRAZILIAN de senzatie ar putea ajunge la CFR Cluj


Un jucator brazilian ar putea poposi in "curtea" CFR Cluj, spre satisfactia lui Ioan Andone. Jucatorul a mai evoluat in Liga 1 si a facut senzatie.

Eric vrea sa plece de la Karpaty Lvov si este dorit de mai multe echipe din Liga 1, intre care si CFR Cluj, care il cumpara numai daca va avea acte care atesta ca este liber de contract.

Eric ar fi urmat sa ajunga la CFR Cluj si in decembrie 2010, dar transferul de la Gaz Metan Medias a cazut, dupa ce impresarul brazilianului i-a promis fotbalistului ca ii va obtine un contract mai bun in strainatate. Brazilianul ar fi urmat sa incaseze 120.000 de euro, scrie prosport.ro.

"Am avut oferta de 1,5 milioane de euro de la CFR pentru Eric, el putea sa nu mai aiba acum nicio problema si sa fie campion", a declarat Ioan Horoba, directorul general al Mediasului.

Eric va discuta joi, 7 iunie, cu presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, dar va fi transferat mumai daca dovedeste ca poate veni liber de contract. Brazilianul ar fi spus ca ii poate convinge pe ucrainiei sa ii dea drumul.

La CFR Cluj ar urma sa castige 150.000 de euro pe an.

Comentarii Facebook