Ce antrenor ar vrea Nelu Varga la CFR Cluj

 

Meciul CFR - Dudelange s-a terminat 2-3, fiind cea mai mare rușine din istoria recentă a fotbalului românesc, iar Toni Conceicao vrea să demisioneze. 

 

Oficialii din Gruia încearcă să îl convingă să revină, dar în același timp negociază cu Ionel Ganea, fostul mare internațional.

 

Stilul CFR Cluj nu miră pe nimeni, aici fiind o adevărată ruletă cu antrenorii. În acest sezon, Edi Iordănescu a stat numai trei meciuri pe banca tehnică și a fost schimbat.

 

Iuliu Mureșan a repus mâna pe echipă și l-a adus pe Conceicao, fost tehnician în Gruia, dar lucrurile nu prea stau bine. Fostul doctor nu suportă să se spargă castanele în capul său, așa că execută pe oricine de sub el pentru a-și scăpa pielea. 

 

Nelu Varga, patronul CFR Cluj, ar vrea să îl aducă pe Ionel Ganea, un apropiat al său, proaspăt demisionat de la ACS Poli Timișoara.

 

Digi Sport scrie că dacă vine Ganea ar urma să plece Iuliu Mureșan, care nu e de acord cu această soluție. Dar patronul pare să aibă soluția continuității la nivelul staff-ului administrativ, prin instalarea lui Daniel Stanciu. Acesta a fost prezent de mai multe zile la Cluj, iar numele lui a fost vehiculat în anumite cercuri.

Comentarii Facebook