Miercuri 24 Aprilie

Ce a spus Mara despre haosul de la CFR Cluj. De ce s-a retras

 

CFR Cluj este în reorganizare, a spus fostul director sportiv al echipei, Bogdan Mara.

 

Nu ştiu ce s-a întâmplat. Nici acum nu ştiu ce s-a întâmplat exact, pentru că toate lucrurile erau normale. E clar că că am început cu Dan Petrescu, Copilu, Bilaşco şi după am considerat că Edi e cel mai bun antrenor cu care puteam merge mai departe. Şi cu care puteam câştiga trofee. Probabil că s-au schimbat proiectele.

 

Până alaltăieri ştiu că lucrurile erau normale, lumea vorbea de bine despre echipă. Meciul cu Malmo a fost un accident. Cred că dacă nu mă înşel, e primul meci pierdut acasă într-un an de zile. Probabil că după meci, nu ştiu... A doua zi după meci ideile s-au schimbat. Patronul şi-a dorit să schimbe antrenorul. Nu există partea cealaltă sau altă parte. Noi am ales să ne retragem, pentru că nu am considerat că e normal. Din moment ce patronul a dorit altceva, a dorit un proiect în care nu credem, a fost normal să plecăm. 

 

Mai mulţi jucători s-au adunat şi au vorbit cu patronul şi patronul a încercat să-l întoarcă pe Edi, dar Edi nu a mai dorit să continue”, a spus Bogdan Mara, conform Digi Sport.

Comentarii Facebook