Ce a spus Ionuț Lupescu, după ce a pierdut alegerile la șefia FRF

 

Lupescu a pierdut alegerile pentru funcția de președinte al Federaţiei Române de Fotbal, din primul tur, obținând 78 de voturi, față de 168 de voturi obținute de Răzvan Burleanu. 

 

Lupescu l-a felicitat pe câștigător. ”Felicitări preşedintelui. Vreau să mulţumesc celor care m-au votat şi celor care au fost de altă opţiune. Consider că a fost de datoria mea să vin, să candidez şi să încerc să schimbăm ceva. Sper ca în următorii patru ani să aveţi o dezvoltare aşa cum vi-o doriţi şi să aveţi performanţe”, a spus Lupescu.

 

Îmi doresc ca fotbalul românesc că revină unde a fost, dar asta nu mai depinde de mine. Depinde de cei care-l conduc, de Adunarea Generală. Deocamdată, fotbalul românesc nu are nevoie de ajutorul meu. Dacă aceştia sunt oamenii care conduc fotbalul românesc, trebuie să facă performanţă. Şi eu am crezut că sunt oameni care doresc dezvoltarea fotbalului, dar se pare că se doreşte altceva. Remarca de la final a preşedintelui? O lipsă de respect! (Burleanu a spus că și-a ciuruit adversarii)”, a declarat Ionuț Lupescu.

 

Se știe cine este NOUL președinte al FRF. Și-a zdrobit adversarul

Comentarii Facebook