Miercuri 24 Aprilie

Ce a spus Christoph Daum, după Kazahstan - România 0-0

 

Selecționerul României, Christoph Daum, a spus că este mândru de cum au jucat tricolorii. 

 

Nu sunt chiar mulţumit de rezultat. Am fost mulţumit de organizarea echipei. Cred că toată lumea trebuie să fie mândră de aceşti jucători, pentru cum s-au descurcat, dar ne-a lipsit finalizarea, pasa decisivă. Cred că toată lumea ar trebui să fie mândră de ei, cresc de la meci la meci.

 

Este tot fotbal, nu un sport diferit, dar e foarte dificil să reuşeşti combinaţii pe acest teren. E foarte greu să te adaptezi suprafeţei de joc. Chiar şi aşa am avut ocazii de joc şi sunt mulţumit de modul în care a reacţionat echipa. Am alergat şi am arătat un bun spirit de echipă, dar ne-a lipsit golul.

 

Va fi dificil pentru orice echipă să joace aici şi să câştige. Urmează pentru noi un meci cu Polonia şi sper că vom creşte până atunci, iar toată lumea să facă totul pentru a câştiga. Răzvan Marin a jucat ca şi cum ar fi fost de ani de zile în această echipă, aţi văzut. Tot ce am văzut în aceste zile de la jucătorii mei mă face să privesc cu optimism spre viitor. Cred că împreună (n.r. cu fanii) putem rezolva multe probleme. Ei pot fi al doisprezecelea jucător, să împingă echipa de la spate.

 

Nu am putut să îl bag pe Andone mai devreme din cauza problemelor cu accidentările. Aş fi riscat dacă făceam schimbarea cu 20 de minute înainte de final", a declarat Christoph Daum la TVR, după meci.

 

Săpunaru are 6 dinți sparți, după meciul cu Kazahstan. Ce alți jucători au fost răniți - VIDEO

Comentarii Facebook