Ce a scris Rareș Bogdan după înfrângerea U Cluj, în finala Cupei: E o lecție pentru toți

 

Realizatorul TV, Rareș Bogdan, mare susținător al echipei U Cluj a urmărit finala cu Steaua pe Național Arena. 

 

Va multumesc! Sunteti "U"nici si va FELICIT din tot sufletul meu de ardelean traitor aici "la capitala". Am fost si sunt mandru de Clujul meu! Asta seara mai mult decat oricand. Acum 35 de ani ajungeam cu bunicul meu pe Ion Moina pentru a vedea Live "Unica Iubire" venind intr-o zi de duminica de la 50 de kilometri de Cluj. In aceasta seara l-am dus pe Mihaita la 4 ani pe NationalArena la Finala Cupei.....Viata este frumoasa doar trebuie sa vrei sa o traiesti.

 

De ce e UNICA "U"niversitatea au putut vedea acum peste 30.000 de fani ai Stelei pe stadion si o tara intreaga la Tv. Nici o echipa din Romania, cu tot respectul pentru fanii tuturor si pentru toate echipele ce inca traiesc spre bucuria suporterilor NU are ce are "U".

 

Spuneti-mi o echipa in Romania cu un astfel de repertoriu al fanilor si cu astfel de suporteri care sa cante timp de 90 de minute si chiar si atunci cand echipa lor este condusa cu 3-0...?! Da, sunt multe echipe cu suporteri frumosi sau dedicati de la Petrolul Ploiesti la Universitatea Craiova, de la Poli Timisoara la Rapid Bucuresti sau de la Steaua la Dinamo. Felicit Steaua! Au fost mai buni indiscutabil in aceasta seara.

 

Ce baiat Galca asta....Cinste lui! Dar vreau sa va spun, sa va marturisesc ca am primit zeci de strangeri de mana si felicitari in aceasta seara pe National Arena de la oameni pe care nu i-am cunoscut vreodata.....

 

"Acesta este Clujul, domnule Bogdan!" mi s-a spus de multe ori in seara aceasta. "Lectie de sustinere a echipei favorite..." mi-au spus altii, "acum intelegem de ce vorbiti tot timpul de Cluj" au ales sa imi spuna altii. Unii au spus doar atat: "RESPECT Clujului Dumneavoastra!" ....le-am raspuns tuturor cu ochii umezi de emotie.

 

"Da, stiu... vedeti de ce il iubim!". Altii au spus, nu putini, "Pacat ca nu aveti si echipa....cu asa suporteri Clujul ar da ora exacta!" EU SPUN SIMPLU: RESPECT extraordinarilor SUPORTERI ai Universitatii Cluj, peste 5.000 veniti la Bucuresti, pentru EXTRAORDINARUL lor efort de a veni aproape 500 de kilometrii pentru a nu isi lasa singuri favoritii. Stiu ca nu i-a ajutat nici un milionar sau multimilionar al Clujului si ca efortul a fost EXCLUSIV al lor. Ma inclin si spun simplu: RESPECT. Am mai vazut inca odata de ce "U Cluj nu moare niciodata!". Numai bine tuturor!", a postat Rareş Bogdan pe Facebook.

Comentarii Facebook