Ce a declarat Pițurcă după calificarea la BARAJ: ”Nu înseamnă nimic!”

 

România a câştigat meciul cu Estonia şi merge la baraj. Ar putea să joace cu Grecia, Portugalia, Croaţia sau Suedia. 

 

Suntem fericiţi, am ajuns la baraj, avem şansa noatră şi ne-o vom juca, cu oricine am pica. Îmi doresc să ne calificăm la un CM, pentru această generaţie”, a spus Piturca la gsptv.

 

România - Estonia 2-0 REZUMAT VIDEO - Suntem la BARAJ

 

Am ajuns aici prin muncă, printr-o concentrare fantastică. Sigur că au fost şi meciuri cu care nu am mulţumit publicul, dar am reuşit. Am fost la curent cu meciul din Turcia, băieţii jubilau pe bancă.

 

Toate echipele pe care le putem întâlni la baraj sunt foarte puternice. Pornim cu şansa a doua, dar ne-o vom juca cum ştim mai bine. Vom fi mai puternici peste o lună. Sper să prindă meciuri şi Torje, şi Marica. Am crezut în corectitudinea Olandei, am simţit pe pielea mea. Este o echipă care se respectă, aşa sunt educaţi să joace. Van Gaal este un mare antrenor şi eram sigur că va face un meci bun la Istanbul.

 

Să fim realişti, această calificare nu înseamnă foarte mult. Dacă această campanie se va încununa cu o calificare în Brazilia va fi senzaţional. Probabil suporterii au stat în faţa televizoarelor pentru a fi la curent şi cu meciul din Turcia sau poate că au fost supăraţi după înfrângerea cu turcii. La 2-0 pentru Olanda, nu ne interesa mai mult decât să ne facem jocul. Stancu este un jucător foarte valoros, a obţinut un penalty, e om de bază al naţionalei. Aş da nota 10 cu plus echipei naţionale.

 

Niciuna dintre echipele pe care le putem întâlni la baraj nu este de valoarea Olandei. Nici măcar Portugalia. Păi, ei nu au fost în stare să bată acasă Israel, în meci decisiv”.

Comentarii Facebook