Cătălina Ponor surprinsă de clujeni într-o stație de autobuz. Ce s-a întâmplat - VIDEO

 

Cătălina Ponor a luat aurul la bârnă în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, dar tensiunea și-a pus amprenta asupra marii noastre sportive.

 

După ce a luat aurul, Cătălina a ieșit din sală, alături de mama ei și de cei din staff, pentru a face o pauză și a scăpa de tensiune. Ea s-a așezat pe un scaun în stația de autobuz de lângă Sala Polivalentă, unde, nu după mult timp, a fost recunoscută de trecători. Au urmat fotografii cu toată lumea, dar și un interviu.

 

Cătălina a spus că dedică aurul părinților, care au însoțit-o la acest campionat. 

 

Cătălina Ponor a reușit să o întreacă și pe Nadia cu medalia obținută la Campionatele Europene de Gimnastică de la Cluj.

 

Sincer să fiu, nici nu ştiam că am depăşit-o pe Nadia, pentru că nu am stat să număr medaliile, pentru mine a fost important să am rezultatul pe care mi l-am dorit. Am încercat din tot sufletul să mă adun, să trec peste durerile pe care le am, să pot să-mi fac integrala aşa cum ştiu eu”, a declarat Cătălina Ponor după ce a câştigat o nouă medalie de aur.

 

Este o medalie foarte importantă pentru mine, o medalie care va intra în medaliile care au fost de vârf ale mele. Mă bucur că am reuşit să concurez în faţa românilor, am avut nişte emoţii constructive până la urmă pentru mine, şi că am reuşit să îmi fac integralul aşa cum ştiu. Am muncit foarte mult pentru această medalie, mi-am dorit-o din tot sufletul, va rămâne una dintre cele mai importante pentru mine. Când a cântat sâmbătă imnul României pentru Marian Drăgulescu, mi-am dorit să cânte şi pentru mine şi am vrut să îmi dovedesc că pot face acest lucru. Sunt extrem de fericită, îmi doresc să fie un mic pas pentru mondiale, să îmi dea încredere să merg mai departe cât mai bine. Dedic această medalie tuturor românilor. Cred că este una din cele mai frumoase senzaţii să concurezi în faţa publicului tău şi să îţi exclame numele aşa cum au făcut-o pentru mine”, a mai spus Cătălina Ponor.

Comentarii Facebook