Cât de mari sunt datoriile U Cluj! Alexandrion încă mai speră să cumpere clubul

 

Clubul U Cluj are datorii mult mai mari decât cele anunțate inițial de Ioan Mărginean, acționarul majoritar al echipei.

 

Universitatea Cluj ar datora 5 milioane de euro, dintre care numai la bugetul de stat 3 milioane de euro. ”Discuţiile iniţiale au fost că echipa are datorii de 2,5 milioane de euro şi că acelea le vom prelua. Am înţeles şi eu că sunt mai mare, dar aşteptăm ceva oficial în acest sens de la ANAF. Este posibil ca în cursul acestei zile să primim ceva de ANAF”, a precizat Radu Birlica, directorul de marketing de la Concordia Chiajna, consultantul celor de la Alexandrion Grup în această tranzacție.

 

Mărginean refuză să facă un audit cu o firmă desemnată de cei de la Alexandrion. ”Am cerut de trei săptămâni să fie făcut auditul cu o firmă din primele trei din România, dar domnul Mărginean doreşte ca el să fie făcut de o firmă din Cluj, care le-a rezolvat şi dosarul de licenţiere. Cei de la Alexandrion încă mai speră ca mutarea să se perfecteze. Cred că marţi va avea loc o ultimă întâlnire între cele două părţi şi atunci se va afla ceva sigur dacă se va vinde sau nu clubul”, a mai spus Birlică, conform prosport.ro.

 

Oficialul de la Concordia a precizat că Anamaria Prodan nu ar urma să fie cooptată în conducerea U Cluj.

 

Doamna Ana Maria mi-a făcut o ofertă încă de acum patru luni ca naşul meu, patronul de la Alexandrion, să se implice financiar şi la U Cluj. La vremea aceea noi am refuzat-o deoarece nu ne interesa o astfel de investiţie. Cu tot respectul pentru Ana Maria, pe care o considerăm un manager foarte bun, dorim să precizăm că acum domnia sa nu are absolut nicio implicare în actualele discuţii. La Cluj noi am cerut un control ANAF, la zi. Am mai cerut un audit de la firmă internaţională, dar momentan vedem că această ultimă doleanţă a noastră e refuzată şi nu înţelegem de ce”, a mai spus Birlică.

 

Fără această tranzacție U Cluj va intra în scurt timp în insolvență.

Comentarii Facebook