Care e jucătorul considerat vinovat de eliminarea CFR Cluj din Liga Campionilor

 

CFR Cluj a remizat în deplasare cu suedezii de la Malmo și a ratat o mare șansă de a-și continua parcursul în Liga Campionilor. 

 

Juan Culio a fost eliminat în minutul 77 al meciului dintre Malmo şi CFR, după o intrare dură într-o zonă neutră a terenului.

 

Iuliu Mureşan nu a vrut să fie foarte dur la adresa jucătorului, dar fostul mare internațional român, Ilie Dumitrescu, a spus lucrurilor pe nume.

 

Mureşan încerca să îmi aducă scuze mie la faza când Culio ia al doilea cartonaş galben, că e un jucător cu experienţă. Tocmai, un jucător care are determinare, e luptător. Aş vrea să luăm cifrele, atingeri, recuperări, mingi recuperate. Din exterior nu am văzut un plus. Nu ai cum să accepţi o ieşire nervoasă de acest fel. Jucătorul lasă echipa în inferioritate numerică într-un moment bun. De unde venim? Eu nu vin de pe băncile facultăţii direct în emisiune. Eu vin din iarbă! Trebuie, în zona individuală, trebuie să dai un mesaj”, a spus Ilie Dumitrescu, la DigiSport.

 

CFR Cluj va juca mai departe în Europa League, cu câștigătoarea duelului dintre FK Sutjeska Niksici (Muntenegru) și FC Alashkert Erevan (Armenia).

Comentarii Facebook