Când anunță TAS sentința în cazul depunctării CFR Cluj. Șefii FRF vor răul echipei fanion a Clujului

 

Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne a audiat în cursul zilei de marți probele în litigiul dintre CFR Cluj şi FRF, echipa clujeană fiind penalizată cu 24 de puncte.

 

Judecătorul a ascultat ambele părți și va da verdictul vineri.

 

CFR Cluj a fost depunctata cu 24 de puncte pentru că nu a plătit salariile restate mai multor fosti jucatori. Paszkany a motivat că echipa intrase în insolvență și că datoriile ar fi trebuit să fie suspendate, până la finalizarea procedurii, iar jucătorii să intre la masa credală.

 

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că instituția pe care o reprezintă va lupta pentru a câștiga procesul, chiar dacă acest lucru va însemna depunctarea CFR Cluj.

 

Federaţia şi-a trimis avocaţi, bineînţeles. Procesul de la TAS este unul foarte important pentru că pe rol este depunctarea CFR-ului. Nu e un proces împotriva CFR-ului, ci unul care să apere regulamentele federaţiei. Prin urmare ne apărăm cu toate resursele, pentru că trebuie să protejăm regulamentele”, a spus Burleanu. Citește AICI toată declarația.

 

CFR Cluj este una dintre cele mai titrate echipe din România, având cel mai bun parcurs din Champions League dintre echipele românești de după 1989.

Comentarii Facebook