Cadu i-a atacat pe patroni, după rușinea cu U Cluj

 

Cadu, căpitanul CFR Cluj, a atacat voalat conducerea echipei, pentru situația în care s-a ajuns. 

 

Au fost mai buni ca noi și ne-au bătut. Am crezut că noi putem da mai mult. Noi ar trebui să jucăm mai bine, dar nu am putut. E foarte greu să ne motivăm pentru că sunt probleme, dar trebuie să continuăm.

 

Acum nu mai avem niciun obiectiv. Acum trebuie să luăm 5 puncte. Măcar să rămânem în prima ligă. Asta e obiectivul pe care îl avem.

 

E o mare frustrare pentru că nu am crezut, când am venit la CFR Cluj, că putem să ajungem unde am ajuns, dar asta nu depinde de noi.

 

Sunt de acord că trebuie o schimbare. Ar trebui să plece toată echipa și să vină una nouă. Asta e. Acum o să vedem. Cei care au contract, dacă vrea conducerea să rămână, atunci să rămână, dacă nu să vină să vorbească. Oricine pleacă, inclusiv eu.

 

Dacă nu sunt mulțumiți cu mine... oricum, dacă o să fie așa la anul, nu vrea să mai rămân.

 

Atmosfera este foarte grea. Nu a fost ușor, dar nu vreau să vorbesc la televizor din astea. Asta este avem meci cu Pandurii și trebuie să batem”, a declarat Ricardo Cadu.

 

Întrebat despre faptul că tehnicianul Cristiano Bergodi a asistat la meci și dacă este posibilă o schimbare de antrenor, Cadu a spus: ”Antrenorul nu este de vină. Noi poate avem vină mai mare ca antrenorul. Dar asta nu e numai vina noastră. Depinde de ALTCINEVA. Asta e!”.

 

Miriuță anunță că din VARĂ urmează haos la CFR Cluj

Comentarii Facebook