Bute e foarte încrezător înaintea meciului cu Pascal. Vezi ce a declarat românul



Lucian Bute a declarat că este ”foarte încrezător” înaintea meciului din 18 ianuarie, împotriva lui Jean Pascal, disputat la Centre Bell din Montreal.

Mă simt bine la Montreal. Este orașul meu. Am sosit aici în urmă cu 11 ani, oamenii s-au îndrăgostit de mine și eu apreciez acest lucru mai mult ca niciodată'', a spus Bute cu ocazia unui antrenament public desfășurat în fața a câteva mii de persoane la Complexul Desjardins, potrivit realitatea.net.

Pugilistul român a promis un meci spectaculos, precizând că este o partidă de care depinde viitorul ambilor sportivi.

E vorba de viitor, atât pentru mine, cât și pentru el, acest meci este foarte important pentru viitor. Celui care va pierde îi va fi mult mai greu să revină la acest nivel”, a subliniat Bute.

Credeți-mă, va fi un spectacol total, va fi un meci spectaculos. Sunt foarte încrezător, mă simt puternic, am muncit din greu pentru acest meci”, a continuat românul.

Voi lovi la sută la sută din capacitate cu ambele mâini”, a adăugat Bute, mărturisind că nu ține să obțină un KO.

Felul în care se va încheia meciul nu e important. Important este cine va câștiga. Puțin contează că va fi la puncte sau înainte de limită, important este ca Lucian Bute să iasă mulțumit din acest meci. Voi rămâne concentrat asupra meciului meu, asupra strategiei mele”, a afirmat Bute.

Nu am nimic contra lui personal. Există o promovare a meciului, dar personal îl respect mult. El își face meseria, iar eu o fac pe a mea. Suntem adversari în ring, dar în afara lui nu am nimic cu nimeni. Nu mă interesează ce spune adversarul meu, nu citesc ziarele. Rămân calm, concentrat. Nimic, nimic, nimic nu mă poate opri”, a mai spus Bute.

Comentarii Facebook