Bute, criticat de adversarul Jean Pascal: E un fals!


Pugilistul român Lucian Bute a fost criticat dur de către adversarul său, Jean Pascal, care declară că Bute este ”un Tiger Woods al boxului”, pentru că proiectează o imagine falsă în fața camerelor.

Faptul că Bute a spus că vrea să-mi închidă gura la 25 mai m-a făcut să zâmbesc, pentru că ultima dată când a spus asta, înaintea meciului cu Carl Froch, lui i s-a închis gura. Ironia este că era 26 mai 2012, iar meciul nostru va avea loc la 25 mai 2013. Nu am fost surprins de declaraţiile lui. Trebuie să ştim adevărata personalitate a oamenilor. Eu sunt eu, sunt autentic, sunt real. Nu sunt un produs fabricat. După părerea mea, Lucian Bute este un Tiger Woods al boxului. Nu mă refer la scandal, ci mai degrabă la falsa imagine pe care o proiectează. Eu îl cunosc foarte bine pe Lucian Bute. Ceea ce proiectează în faţa camerelor nu este ceea ce este în viaţa reală", a spus Jean Pascal, informează realitatea.net.

Pascal este de părere că sportivul român este marioneta lui Stephan Larouche.

"Stephan Larouche este cel care trage sforile. El îi spune ce să facă, ce să spună, cum să gândească. Însă din nefericire pentru el, Stephan Larouche nu va fi în ring pentru a trage sforile la 25 mai. Eu sunt foarte motivat. Acel meci nu este pentru mine o chestiune de câştiguri materiale, este o chestiune de onoare şi de respect. Montreal este oraşul meu. Am crezut aici. Am reprezentat Quebec-ul la Jocurile Olimpice. Nu am venit aici ca să fac bani. Am venit aici pentru că mama mea a ales Quebec-ul pentru viaţa ei, pentru un viitor mai bun pentru copiii ei şi îi mulţumesc", a adăugat Jean Pascal.

Bute se va întâni în ring cu canadianul Jean Pascal în Centre Bell din Montreal, în data de 25 mai. Miza luptei va fi câștigarea centurii WBC Diamond.

Comentarii Facebook