Boc, ironic la startul raliului de la Cluj: Mai bine era Ponta copilot aici, decât pilot la Palatul Victoria - VIDEO

 

Primarul Emil Boc a declarat, joi seară, la startului raliului Clujului că premierului Victor Ponta nu-i stă bine ca pilot la Palatul Victoria.

 

Emil Boc a dat startul festiv la la Autoworld Transilvania Rally 2013 şi a fost glumeț la adresa premierului Ponta.

 

Este un eveniment special pentru Cluj, ne bucurăm că de aici se dă startul raliului, sper ca şi de această dată clujenii noştri să câştige. Sper ca echipajul pe care l-am prezentat să fie printre câştigători. De asemenea, coechipierul lui Victor Ponta sper să se găsească pe un loc fruntaş, să nu îi ducă lipsa, sau mai bine, dacă mă gândesc cu simţul umorului, să nu câştige ca să îl aducă înapoi pe Ponta în maşină şi să lase guvernarea. Sper că toată lumea are simţul umorului şi sunt convins că vor fi câteva zile frumoase pentru pasionaţii de acest sport. Glumind, v-am spus că mai bine s-ar fi găsit aici copilot Victor Ponta, decât pilot la Palatul Victoria, poate i-ar fi stat mai bine aici. Dar, evident, avem simţul umorului şi respectăm pasiunea fiecăruia” a declarat Emil Boc.

 

Între cele 54 de echipaje care au luat startul la raliul Clujului se numără și cel care îl are drept pilot pe Edwin Keleti, fostul coechipier al lui Victor Ponta.

Comentarii Facebook