Becali cumpără o vedetă de la CFR Cluj: ”M-a sunat impresarul lui Omrani. Am zis da!”

 

Vedeta CFR Cluj, Billel Omrani, nu a fost inclus de către antrenorul Toni Conceicao în lotul pentru meciul cu U Craiova, din etapa trecută.

 

Impresarul francezului este supărat și vrea să îl vîndă la FCSB. ”M-a sunat impresarul lui Omrani și m-a întrebat; ’Îl vrei?’ Și am zis da! 200.000 (n.r. - euro) i-am transmis impresarului. Că, așa cum s-a jucat el cu mine, așa mă joc și eu acum cu el”, a precizat la Pro X, Gigi Becali.

 

Negocierile dintre FCSB și CFR Cluj s-au derulat și în vară, dar clujenii s-au jucat cu nervii lui Gigi Becali. Latifindiarul a oferit 200.000 de euro și 20.000 de euro salariu, dar Omrani a semnat un alt contract cu reprezentanții campioanei. 

 

Francezul a avut meciuri slabe la Cluj, semn că nu prea îi mai place în capitala Ardealului. ”S-a vorbit toată vara de Omrani. În meciul cu Malmo însă, a ratat! Vă aduceți aminte faza? Centrare, schimbare de joc pe partea opusă, preluare Omrani. Vezi că vine băiatul ăla puțin să te blocheze, bagi capul în pământ și tragi la poartă. Mai fă puțin încă una, o preluare și rămâi singur cu portarul.

 

Sunt momente în care trebuie să scoți maximum, mai ales că era 0-0. Dacă marca se schimba complet jocul. Era prima ocazie din meci. Fă ceva, Omrani! Nu, el a luat-o pe voleu, l-a lovit și pe ăla, a dat peste poartă. Ce mai este de zis”, a spus Ilie Dumitrescu, prezent în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport 1.

Comentarii Facebook