Becali are liber de la închisoare. Vezi ce anunț a făcut



Gigi Becali a primit o veste bună din partea judecătorilor. Aceștia i-au acordat patronului stelist regim deschis în penitenciar.

Omul de afaceri l-a instruit pe președintele Stelei, Valeriu Argăseală, să anunțe că de acum Becali va putea ieși dimineața din închisoare și se va putea angaja chiar și la un club de fotbal.

Gigi Becali m-a rugat sa va transmit ca poate iesi dimineata din inchisoare, poate sa vorbeasca la telefon, sa mearga la locul de munca in care este angajat. Se poate angaja si la un club de fotbal, dar nu doar la Steaua, ci si la Farul Constanta sau alte cluburi. Depinde la ce penitenciar va fi mutat", a declarat Argaseala la Sport.ro.

"Regimul asta deschis presupune plecarea dimineata din penitenciar si intoarcerea seara, fara a fi urmarit. Are libertatea de a merge la locul de munca, isi desfasoara activitatea si se intoarce seara in penitenciar", a adaugat Argaseala.

Precizarile președintelui roș-albaștrilor au venit dupa o declaratie a avocatului Pavel Abraham.

"Gigi Becali avea dreptul de a cere schimbarea regimului şi judecătorul delegat nu avea motive să nu accepte cererea. La Poarta Albă nu există regim deschis din câte ştiu eu. Probabil că va fi mutat la alt penitenciar, de exemplu cel de la Găeşti. Decizia aparţine Autorităţii Naţionale a Penitenciarelor. Sigur Gigi Becali va cere o revizuire a pedepsei în viitorul apropiat, pentru a reduce timpul petrecut în penitenciar. Din păcate, regimul deschis în România nu oferă multe avantaje faţă de cel semi-deschis", a spus Abraham.

Comentarii Facebook