Bătaie în vestiarul de la U Cluj! I-a dat cu piciorul în gură MIȘELEȘTE

 

Doi jucători s-au luat la bătaie în vestiarul lui U Cluj, unul primind chiar un picior în gură.

 

Jucătorii Cornel Carlos Coc şi Răzvan Dulap au declanșat un scandal, iar fundaşul Florin Cordoş s-a ales cu nasul spart.

 

Cordoş s-a aplecat să-şi lege şireturile, iar Coc l-a atacat şi i-a dat un picior în gură, ca la o degajare din propriul careu. Tensiunea dintre cei doi mocnea de câteva săptămâni, în urma unor altercaţii în cămin, în care au fost implicaţi cei doi plus Răzvan Dulap, conform Știri de Sport

 

Site -ul suporterilor, numaiu.ro, a tratat subiectul prima dată și atrage atenția că în vestiar atmosfera e ”dinamitată”. 

 

Nu intrăm în detalii tocmai pentru a nu răscoli și mai tare o atmosferă dinamitată și așa destul de mult de probleme administrative, spunem doar că s-a lăsat cu accidentați, retrogradați și dați afară.

 

Rândurile de aici nu sunt pentru cititori și suporteri, sunt adresate exclusiv celor pe care naivitatea și dragostea noastră i-a așezat pe un soclu la care ne închinăm cu ochii închiși. Copii, sunteți la un pas de a dezamăgi. Crunt. Aveți o șansă imensă pe care nu v-o poate lua nimeni, nici măcar tatăl numărului 7. Voi, doar voi vă veți semna ratarea unei cariere aflată la stadiul primului pas și nimeni altcineva nu va fi vinovat de asta. Vă iubim pe toți la un loc și pe fiecare în parte, dar asta nu ține veșnic. N-aș vrea să ajungeți să cunoașteți la ”U” latura urâtă a pasiunii puternice, mai ales că voi sunteți singurul lucru pentru care noi mai suntem încă acolo sus, aplaudându-vă. Încă”, scrie numaiu.ro.

 

Antrenorul Marius Popescu i-a trimis pe bătăuși la echipa mică, pentru o vreme. 

 

Foto: numaiu.ro

Comentarii Facebook