Image 1 of 2

Sport

Baschetbaliști înjunghiați la Brăila de un interlop periculos - FOTO

   

Un interlop a înjunghiat doi baschetbaliști pe o terasă din orașul Brăila.

 

Cei doi sportivi sunt Darrel Bowie si Joseph McClain, legitimaţi la ACS Cuza Sport Brăila, fiind atacați în noaptea de sâmbătă spre duminică.

 

Darrel Bowie a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti, în stare gravă, cu plăgi înjunghiate la plămini şi intestine.

 

Conform siteului debraila.ro, agresorul este Daniel Gabriel Husein, cunoscut ca ”Dasaev”, întors la Brăila acum patru ani, după ce a fost închis mulţi ani în Spania pentru proxenetism şi viol.

 

Mircea Totolici, managerul clubului Cuza Sport, a declarat pentru obiectivbr.ro: ”Pe la 12.10 am fost sunat şi mi s-a spus că americanii au fost înjunghiaţi. În acel moment, am simţit că-mi fuge pământul de sub picioare. Am plecat imediat la spital şi am discutat cu toţi cei care au fost în club, toţi au avut acelaşi răspuns, că au fost atacaţi prin surprindere fără niciun motiv din partea lor. Cei doi americani au fost înjunghaţi din senin.

 

Se pare că deja se cunoaşte numele atacatorului, dar Poliţia ne-a recomandat să nu vorbim despre acest subiect deocamdată, pe perioada cercetărilor. Se pare că este vorba despre un personaj cunoscut în lumea interlopă. Problema este că cei doi sportivi sunt afectaţi psihic de acest incident şi este posibil să considere că integritatea lor corporală este în pericol şi să plece din Brăila. Dar nu numai cei doi îşi pun această problemă, toţi cei cinci americani ar putea pleca de la noi.

 

De aceea fac un apel la oficialităţile locale, pe care le rog să ia măsuri urgente pentru a stopa valul de violenţe din ultima vreme. Dacă nu vom avea 100% sprijinul conducătorilor acestui oraş, vor pleca toţi jucătorii care nu sunt brăileni de la Cuza Sport”.

 

16-9-2018, 17:13
52 vizualizări
3 comentarii
M.U.I.E. INTERLOPILOR!17-9-2018, 9:16
pana nu ne ridicam cu totii sa-i starpim pe TOTI acesti infractori, Romania va fi tot a lor si vor face ce vor ei. Chiar asa am ajuns, sa fim niste sclavi?
Aurel17-9-2018, 12:55
Nu pot fi ”stârpiți” interlopii. Sunt ”pe-o mână” cu politicienii. O țară întreagă a văzut cu ce body guarzi a venit patronul PSD, Dragnea Liviu, la audierile de la Parchet: bruneți, ceafa lată, cazier etc.
Coman18-9-2018, 9:39
Atunci ce sa ne facem? Sa ne resemnam si sa acceptam ca de azi inainte suntem condusi de interlopi? In felul asta, putem sa ne tragem un glont in cap ca tot aia e.

Cele mai citite ştiri din Sport

299 vizualizări
19-11-2018, 22:13
Vine Dan Petrescu la CFR Cluj. Ce spune un șef al echipei din Gruia» Vezi tot
174 vizualizări
19-11-2018, 22:08
Edi Iordănescu regretă că a venit la CFR Cluj» Vezi tot
34 vizualizări
17-11-2018, 19:09
Simona Halep a decis în privința antrenorului. E primul lider mondial care face asta» Vezi tot
12 vizualizări
22-2-2013, 0:03
Steaua - Ajax 2-0 REZUMAT VIDEO. UPDATE: Steaua s-a calificat» Vezi tot
11 vizualizări
22-2-2013, 1:18
Steaua - Ajax 4-2 DUPĂ PENALTY -uri - VIDEO» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?