Baschetbaliști înjunghiați la Brăila de un interlop periculos - FOTO

 

Un interlop a înjunghiat doi baschetbaliști pe o terasă din orașul Brăila.

 

Cei doi sportivi sunt Darrel Bowie si Joseph McClain, legitimaţi la ACS Cuza Sport Brăila, fiind atacați în noaptea de sâmbătă spre duminică.

 

Darrel Bowie a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti, în stare gravă, cu plăgi înjunghiate la plămini şi intestine.

 

Conform siteului debraila.ro, agresorul este Daniel Gabriel Husein, cunoscut ca ”Dasaev”, întors la Brăila acum patru ani, după ce a fost închis mulţi ani în Spania pentru proxenetism şi viol.

 

Mircea Totolici, managerul clubului Cuza Sport, a declarat pentru obiectivbr.ro: ”Pe la 12.10 am fost sunat şi mi s-a spus că americanii au fost înjunghiaţi. În acel moment, am simţit că-mi fuge pământul de sub picioare. Am plecat imediat la spital şi am discutat cu toţi cei care au fost în club, toţi au avut acelaşi răspuns, că au fost atacaţi prin surprindere fără niciun motiv din partea lor. Cei doi americani au fost înjunghaţi din senin.

 

Se pare că deja se cunoaşte numele atacatorului, dar Poliţia ne-a recomandat să nu vorbim despre acest subiect deocamdată, pe perioada cercetărilor. Se pare că este vorba despre un personaj cunoscut în lumea interlopă. Problema este că cei doi sportivi sunt afectaţi psihic de acest incident şi este posibil să considere că integritatea lor corporală este în pericol şi să plece din Brăila. Dar nu numai cei doi îşi pun această problemă, toţi cei cinci americani ar putea pleca de la noi.

 

De aceea fac un apel la oficialităţile locale, pe care le rog să ia măsuri urgente pentru a stopa valul de violenţe din ultima vreme. Dacă nu vom avea 100% sprijinul conducătorilor acestui oraş, vor pleca toţi jucătorii care nu sunt brăileni de la Cuza Sport”.

 

Comentarii Facebook