Atac fără precedent la adresa lui Gică Hagi! Ce spune antrenorul naționalei de tineret despre ”Rege”



Antrenorul naționalei U 19, Doru Isac, a lansat un atac dur la adresa lui Gică Hagi, acesta fiind nemulțumit că românii îi acceptă ”superioritatea” finanțatorului Viitorului Constanța.

"Ştiţi unde cred eu că greşim? Acest delir de superioritate pe care îl are Hagi este acceptat. El ştie tot. Poate să fie critic literar, să vorbească despre „Iliada”, poate să fie doctor, să vorbească despre patologia cancerului de col uterin, poate să vorbească despre Piţurcă. Că el ştie. Asta este drama cea mare, că îl acceptă societatea românească", este de părere Doru Isac, scrie prosport.ro.

"Eu nu sunt selecţionerul care să îi răspundă la telefon lui Hagi şi care să primească ordine. O fi fost aşa obişnuit, dar nu ţine cu mine. Eu nu am venit în România să intru în contradicţii. Am venit să excelez. Atât cât pot, în limitele mele. Sigur, mai greşesc şi eu, dar din eşecuri înveţi. În general, îmi văd de treburile mele şi am atât de multe de aflat, încât mi-e greu să iau lecţii de la Hagi", a adăugat Isac.

Comentarii Facebook