Atac dur la adresa Simonei Halep, din partea gimnastului marian Drăgulescu. Ce l-a deranjat pe sportiv



Gimnastul Marian Drăgulescu a lansat un atac dur la adresa Simonei Halep, după ce jucătoarea de tenis a afirmat că se aștepta ca ea sau Cristiana Neagu să fie alese drept portdrapelul României la Olimpiada de la Rio.

COSR a luat decizia de a o desemna pe Cătălina Ponor drept cea care va purta steagul României în fruntea delegației române de la Jocurile Olimpice din Rio, cu toate că Halep și Neagu păreau a fi favoritele.

După afirmațiile Simonei Halep, Drăgulescu a transmis un mesaj dur la adresa tenismenei, pe pagina lui de Facebook.

"Pentru cei care nu știu, Cătălina Ponor este portdrapelul României la Rio. Ea este triplă campioană olimpică, asta însemnând doar o parte a palmaresului ei.

Am tot respectul pentru Simona dar această declarație mi se pare jignitoare la adresa mea, a Cătălinei și a celorlalți sportivi care au adus României medalii europene, mondiale și olimpice!!! Onoarea revine celei care a câștigat cele mai multe medalii pentru România.

Îți sugerez, Simona, să participi și tu la Rio 2016 și să vezi cât de greu se câștigă o medalie pentru România și cu siguranță vei aprecia mai mult sportivii care au câștigat mai multe medalii la olimpiada, mondiale și europene.

Așadar Halep și Neagu mai au mult de confirmat pentru a avea asemenea pretenții! Părerea mea...Scuze dacă am jignit pe cineva dar am impresia că doar două sportive are România, și nu este așa!!!", a scris gimnastul pe pagina oficială de Facebook.

Comentarii Facebook