Atac dur la adresa lui Paszkany după depunctarea CFR-ului:"Din expertul care ne spuneai ce să facem, ai ajuns în situația asta"




CFR Cluj a fost sancționată de Comisia de Disciplină cu 24 de puncte după ce clubul a intrat în insolvență, ajungând astfel pe ultimul loc din clasamentul Ligii I.

Basarab Panduru, expertul Dolce Sport, îl consideră vinovat pe Arpad Paszkany pentru situația în care se află acum echipa Clujeană.

Acesta spune că acțiunile lui Paszkany au dus la aceste probleme , spunând că este șocant faptul că nu și-a plătit jucătorii și antrenorii de atâta vreme.

"Șocant e că nu le-ai plătit jucătorilor banii. Tu ai ajuns pe locul 18 în urma unor fapte comise. Șocant e că un antrenor antrenează șase luni și nu își primește banii.

Iar tu din expertul ăla, care învârteai banii și ne spuneai nouă ce să facem, că suntem proști toți și că habar n-avem cum se ține un club, ai ajuns în situația asta. În fotbal când ești deștept? Când ai bani! Nu mai e niciun deștept fără bani" - a spus Basarab Panduru în cadrul emisiunii La Dolce Liga.


Comentarii Facebook