Arbitrul finalei pierdută de SIMONA HALEP a fost criticat dur. VEZI motivele

 

Arbitrul finalei pierdută de Simona Halep a fost criticat dur de un cunoscut antrenor american și acuzat că a favorizat-o pe Maria Sharapova.

 

Antrenorul american de tenis, Brad Gilbert, a spus că arbitrul i-a permis Mariei Sharapova să întârzie jocul.

 

Am avut senzatia ca Shazza (Maria Sharapova - n.red.) putea sa stea chiar 35 de secunde sau mai mult inainte sa serveasca, iar arbitrul sa nu faca nimic. Atat de enervant”, a scris Gilbert pe Twitter.

 

Arbitrului i-as da un cartonas galben. E ridicol ce-a facut! Trebuia s-o avertizeze pentru intarzierea serviciului”, a spus cel care i-a pregătit pe Andre Agassi, Andy Roddick și Andy Murray.

 

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, a acuzat și el tratamentul preferential de care a beneficiat Sharapova.

 

Arbitrul a lasat jocul sa curga un pic in favoarea Sharapovei. I-a dat un avertisment pentru tragere de timp abia pe finalul meciului. Ar fi trebuit sa faca treaba asta la inceputul setului intai si, cu siguranta, alta ar fi fost presiunea pe Sharapova si altul ar fi fost timpul de recuperare intre puncte. Sunt convins ca rezultatul ar fi fost altul”, a spus Cosac la Dolce Sport.

 

Arbitrul Kader Nouni a fost criticat și pentru modul în care a gestionat punctul acordat rusoaicei la 4-4 în setul decisiv.

Comentarii Facebook