Arbitru BATUT la Cluj, la un meci de handbal. Are fisura de timpan

 

Un arbitru a fost bătut la sfârşitul săptămânii trecute, după Memorialul ”Tiberiu Rusu”, când a urmat un turneu de amatori, CLUSIUM C.N, la care au participat 3 echipe.

 

La meciul dintre United Cluj și HT Planet, arbitrul a fost bătut și paertida s-a terminat în minutul 10.

 

Arbitrul lovit, Alexandru Petrean, a chemat poliția, acuzând o fisură de timpan ca urmare a pălmilor primite. 

 

Turneul la care s-a produs altercația poartă iniţialele jucătoarei de handbal, Cristina Neagu, iar printre sponsorii care au susţinut întrecerea din 2008 s-au numit jucătoarele Cristina Neagu, Patricia Vizitiu, Mihaela Tivadar, Luminiţa Huţupan, Tereza Tamaş Pâslaru, dar şi echipele U Jolidon, U Transilvania şi CSM Cetate Devatrans, scrie prosport.ro

 

Meciul se juca pentru accederea în finală. Noi am început mai slab, fiind conduşi la 3-4 goluri diferenţă, au mai fost şi câteva faze controversate cu decizii luate numai împotriva noastră, dar totul a fost în regulă până la momentul care l-a avut în prim-plan pe colegul nostru. La un fault de joc care a părut mai dur din cauza forţei disproporţionate dintre cei doi, arbitrul a scos şi i-a arătat cartonaşul roşu. El s-a dus liniştit către arbitru, iar apoi i-a dat o palmă. Nu ştiu ce i-a răspuns, pentru că i-a mai dat o palmă. Meciul s-a oprit, noi am pierdut la masa verde, iar domnul arbitru l-a reclamat pe colegul nostru la Poliţie. Regretăm ce s-a întâmplat, colegul şi-a cerut scuze faţă de noi. A fost al 7-lea an la rând când am organizat această competiţie, dar a fost şi pentru ultima oară”, a spus Amalia Ciucă, fondatorul echipei de handbal mixt United Cluj.

 

Arbitrul a fost arogant şi a luat decizii numai într-o direcţie, deşi anumite faze au fost flagrante. Prin minutul 5, Amaliei Ciucă i-a fost spartă gura, a fost nevoită chiar să iasă afară, dar arbitrul nu a fluierat nimic. I-a spus să meargă acasă dacă nu îi convine. După vreo 2-3 minute, colegul care a avut incidentul cu arbitrul a fost lovit peste mână, dar la fel, nu a dat decizie pentru United, ci doar i-a spus: <<Dacă vrei, îţi aduc gheaţă!>>. Apoi, o colegă a scăpat pe contraatac şi a dat semicerc, toată lumea din tribună râdea de el. Îşi bătea joc efectiv de noi şi atunci când încercam să obţinem nişte explicaţii ne transmitea: <<Prea multe comentarii, poate vreţi să plecaţi acasă>>", au susţinut şi alţi colegi de la United Cluj.

 

Între agresor și arbitru ar fi fost divergențe mai vechi.

 

Poliția investighează cazul.

Comentarii Facebook