Apare Duster -ul cu 850 cai putere! VEZI detalii


Renault va investi intr-un model Duster de 850 de cai putere care va participa la cursa Pikes Peak International Hill Climb 2011, anunta autoevolution.com.

Modelul va fi dezvoltat de divizia sport a Renault si bolidul va fi condus de pilotul Jean-Philippe Dayraut, cel care a castigat Trofeului Andros.

"In parteneriat cu proiectul lui Jean-Philippe Dayraut, VIP Challenge, Renault Sport Technologies si Tork Engineering lucreaza la un model Dacia Duster de 850 cai putere care sa indeplineasca cerintele tehnice ale cursei  de la Pikes Peak", anunta compania Renault printr-un comunicat.

Potrivit unor informatii neconfirmate, modelul Duster va avea un motor derivat din cel al lui Nissan GT-R V8 de 3,8 litri si o greutate de 900 de kilograme.

Cursa Pikes Peak International Hill Climb are loc in Colorado, Statele Unite, pe o distanta de 19,99 kilometri. Cursa face parte din FIA International Events si traseul are o diferenta de nivel de cateva sute de metri, incepe la 1.439 de metri si ajunge la 1.862 de metri.

 

Vezi si...

Lui Alain Prost ii place sa conduca Dacia Duster

Dacia Duster a fost transformata de nemti in masina de pompieri - VIDEO

Dacia Duster, testata pe zapada in Finlanda! Vezi cum s-a comportat masina - VIDEO

 

Comentarii Facebook