Anunțul Simonei Halep, înainte de debutul său la turneul de la Toronto



Simona Halep trebuie să își protejeze titlul Cupei Rogers, câștigat de româncă și în 2016 la Montreal. Totuși, turneul WTA se va juca în acest an în Toronto.

''Simt jocul destul de bine aici. Terenul mi se potriveşte şi atmosfera, iar spectatorii sunt mereu alături de mine. Aceste lucruri fac să fie totul mai uşor aici şi să joc cel mai bun tenis al meu. Am câteva turnee la care mă simt ca acasă, iar acesta este unul dintre ele'', a mărturisit pe site-ul WTA deţinătoarea Rogers Cup, conform Agerpres.

În acest an, numărul 2 mondial va încerca o performanță reușită doar de elvețianca Martina Hingis, care s-a impus doi ani la rând la Rogers Cup (1999, 2000), în două orașe diferite.

''Mă gândeam în drum spre hotel - 'De ce nu fac în fiecare an Montreal şi Toronto, ca să le avem pe amândouă. Mi-e dor de Montreal!', a mai spus Halep. ''E dificil, dar e interesant totuşi că se schimbă şi nu te plictiseşti. E un lucru bun şi cred că face lucrurile mai interesante în fiecare an'', a completat românca.

''Peste tot e aceeaşi ciocolată, aşa că sunt la locul potrivit'', a menţionat amuzată Simona.

Comentarii Facebook