Antrenorul spaniol Juan Jose Maqueda a plecat din România. CFR Cluj nu-l vrea

 

Lucrurile la CFR Cluj sunt foarte complicate, ceața fiind adâncită de plecarea lui Juan Jose Maqueda, antrenorul adus pentru a-l schimba pe Antonio Conceicao.

 

Problema este că CFR Cluj nu poate scăpa de Antonio Conceicao, care nu vrea să își dea demisia fără să i se plătească tot contractul lui și al staff- ului. Suma ar fi de 150.000 de euro, pe care Nelu Varga, patronul echipei, nu vrea să omai achite. Acesta a plătit deja 350.000 de euro pentru rezilierea contractului lui Edi Iordănescu.  

 

Patronul de la Cluj, Nelu Varga, nu a insistat foarte mult ca antrenorul să aştepte în România, pentru că ştie ce s-a întâmplat la Vaslui, când a fost dat afară Lopez Caro, plus că în 10 meciuri CFR ar avea deja doi antrenori dați afară, scrie Digi Sport. 

 

O problemă în plus este că Maqueda cere și o sumă de bani la semnătură, lucru deloc pe placul conducerii clujene. În condițiile în care echipa a ratat grupele Europa League şi are şi jucători cu salarii şi de 20.000 de euro și chiar 45.000 de mii (Julio Baptista).

 

Ce salariu are Julio Baptista la CFR Cluj

Comentarii Facebook