Anghel Iordănescu, despre noua funcție de la națională: Nu știu dacă îi voi fi șef lui Pițurcă



Președintele FRF Mircea Sandu l-a numit pe Anghel Iordănescu în funcția de director tehnic al FRF, însă acesta a precizat că înca nu știe dacă îi va fi căleg sau șef selecționerului Victor Pițurcă.

Întrebat dacă selecţionerul Victor Piţurcă îi va fi coleg sau subrdonat, Iordănescu a răspuns: "Nu ştiu deocamdată, ştiu că joi, la ora 12.00, este o conferinţă de presă. Până atunci o să merg să discut cu preşedintele federaţiei şi o să clarific anumite lucruri care ţin de funcţia mea, de atribuţiile mele, de responsabilitatea mea. Iar la conferinţa de presă, dumneavoastră veţi afla toate aceste amănunte", potrivit Digi Sport.

Iordănescu a precizat că el poate colabora cu Pițurcă, cu care este prieten de foarte multă vreme.

"Eu pot colabora cu oricine. Nu am absolut nimic cu nimeni. Cred că se interpretează greşit toate aceste lucruri. Pe Victor Piţurcă îl ştiu de foarte mult timp. Am fost colegi, am fost prieteni, suntem prieteni şi vom fi colegi. Eu cred că oamenii inteligenţi pot colabora, mai ales când e vorba de interes naţional", a afirmat Iordănescu.

”Puiu” a precizat că este a doua oară când îi este oferită această funcție, prima dată refuzând.

"Vreau să precizez că funcţia de director tehnic mi-a mai fost oferită de preşedintele fedraţiei şi în urmă cu doi ani şi jumătate - trei ani, dar din păcate atunci nu am putut să onorez această invitaţie. Acum, însă, se pare că lucrurile merg mult mai bine şi sunt convins că vom putea colabora", a mai spus Iordănescu la întoarcerea din Grecia.

Comentarii Facebook