Anamaria Prodan: U Cluj ar trebui să retrogradeze în Liga a IV -a

 

Anamaria Prodan l-a atacat dur pe Ionel Ganea, antrenorul U Cluj, pentru că nu l-a folosit în returul de campionat pe Viorel Dinu, jucător impresariat de ea.

 

Sunt unii manageri care își fac lotul în funcție de impresarii jucătorilor. Viorel Dinu a stat în tribune pentru că Ganea nu a dorit să-l folosească pentru că știa că eu sunt agentul lui. În schimb, Buleică a jucat tocmai pentru că antrenorul nu știa că e jucătorul meu. E greu când îți tai singur craca de sub picioare”, a declarat Prodan, conform stiridesport.ro.

 

Viorel Dinu și Apostol Muzac, jucătorii Universității Cluj, sunt ca și transferați la Săgeata Năvodari, a mai spus Anamaria Prodan.

 

Despre situația U Cluj, echipă pe care a condus-o în turul campionatului trecut, Anamaria Prodan a avut numai cuvinte grele.

 

În planul de organizare al lui U Cluj, Dinu era cotat la 600 000 de euro, să vedem acum de unde mai scot 600 000 de euro pe el. La ce măgării s-au făcut acolo, U ar trebui retrogradată, dar nu în divizia a doua, ci în a treia sau a patra. Ai bani, stai în față, nu, la revedere! Nu e normal să ții jucătorii neplătiți 9 luni, apoi să-i faci nesimțiti că nu au semnat planul, așa cum a fost la Rapid de exemplu. Iar la U Cluj, ar fi bine să-l întrebați pe Horia Țiril dacă el ar lucra 9 luni neplătit”, a mai declarat Ana Maria Prodan pentru stiridesport.ro.

Comentarii Facebook