Anamaria Prodan către fanii "U" Cluj: M-au făcut curvă, pentru că nu sunt bărbat

 

Anamaria Prodan a declarat pentru ziarul Libertatea că fanii Universităţii "Sunt niste oameni mici. Apeleaza la misoginisme penibile", scrie universitateacluj.ro

Urmatorul articol a aparut in ziarul Libertatea, la data curenta, 14.09.2012:

"Anamaria Prodan ii ia la misto pe membrii galeriei Universitatii Cluj: << M-au facut curva pentru ca nu sunt barbati>>

Anamaria Prodan (39 de ani), manager la Universitatea Cluj, a hotarat sa ia taurul de coarne si sa dea replica tuturor celor care au jignit-o in ultimul timp.

Libertatea: Mai rezisti mult in lumea fotbalului? Multi barbati te-au jignit intr-un mod incalificabill...

Anamaria Prodan: Aceste atacuri nu sunt intamplatoare... Pai, am preluat Universitatea Cluj la inceputul sezonului si am dus echipe pe locul sase. E o clasare istorica. Spuneti voi cand au mai ridicat "sepcile rosii" capul atat de sus intr-un timp atat de scurt?
Fanii Clujului nu sunt multumiti... te-au injurat ca la usa cortului si te-au trimis pe centura...
Sunt niste oameni mici. Apeleaza la misoginisme penibile. M-au facut curva pentru ca, de fapt, ei nu sunt barbati adevarati! Transmiteti-le membrilor galeriei lui "U" Cluj care m-au jignit: eu, Anamaria Prodan, sunt barbatul, iar ei - doar niste femeiusti. Ma lupt cu ei si castig. Nu-mi fac probleme. Pana la urma, rezultatele vorbesc...".

Vezi continuarea articolului AICI.

Comunicat oficial din partea Directorului Executiv al FC Universitatea Cluj, Dna. Anamaria Prodan Reghecampf in urma articolului de mai sus:

"Raspunsurile mele la intrebarile reporterilor au fost scoase din context, rastalmacite si interpretate. Eu nu mi-am permis niciodata sa vorbesc jignitor la adresa adevaratilor suporteri ai Universitatii si am refuzat sa le raspund, din respect si politite, chiar si celor care m-au denigrat. Clubul are nevoie de toti suporterii care vor sa sustina echipa. In numele clubului ii invit respectuos sa sprijine echipa, care pana in momentul de fata s-a ridicat deasupra asteptarilor. Respectam suporterii si dorim o convietuire benefica tuturor. Haide "U"!", mai scrie universitateacluj.ro

Comentarii Facebook