banner-castane 160-600_4.jpg

Sport

Anamaria Prodan acuzată că favorizează Steaua. Află AICI cine o acuză şi de ce

  
Anamaria Prodan, este acuzată de mai mulţi patroni din Liga I că face jocurile Stelei, unde soţul său, Laurenţiu Reghecampf, antrenează, prin influenţarea unor echipe şi jucători din campionat.

Anamaria Prodan are legături cu cel puţin şase cluburi din Liga I, scrie Gazeta Sporturilor.

Adrian Porumboiu a facut referire la agenţii de fotbalistului Sânmărtean, supărat după scorul de 0-1 în meciul cu Mediaş: "Cum să mai joace Sânmărtean dacă e impresariat de Anamaria Prodan şi de fiul lui Horoba, preşedintele de la Gaz Metan?".

Anamaria Prodan a început sezonul ca preşedinte la "U", iar după 1-0 cu Gloria Bistriţa a fost acuzată de antrenorul Nicolae Manea: "Ana i-a sunat înainte de meci pe Dolha şi pe Predescu, ca să-i întrebe dacă joacă!". Răspunsul: "Dolha a fost jucătorul meu, eu l-am dus în Rusia. Manea ar trebui să-mi mulţumescă, i-am adus portar la Gloria!".

George Copos s-a plâns şi el după ce Rapid a pierdut, 0-1, în derby-ul cu Steaua. Acesta l-a acuzat pe Ovidiu Herea de blat: "Am fost dezamăgit de un fotbalist impresariat de Anamaria Prodan!".

Mircea Rednic a avut şi el câteva dubii după meciul Petrolul-Steaua 1-2, susţin unele surse, dar acesta a dezminţit: "Nu i-aş fi folosit dacă n-aş fi avut încredere în ei". Cosmin Contra a fost adus la Petrolul de Anamaria Prodan, în locul lui Rednic şi este reprezentat de avocatul familiei Reghecampf, Dan Ioniţă.

"Eu sunt mult prea bună pentru tot ce se întâmplă în fotbalul de astăzi! Sunt foarte mândră de tot ce am realizat şi dacă oricine are vreo problemă cu mine, să nu se plângă ca femeia la televizor şi în ziare! Să mă sune, să discutăm bărbăteşte, faţă-n-faţă!", a fost replicat Anamariei Prodan.

31-10-2012, 11:08
16 vizualizări
1 comentarii
Anti-fecalieni31-10-2012, 11:22
Asta e tarfa clanului de ciobani albanezi Feecali! E una dintre uneltele Oii buCUResti!..

Cele mai citite ştiri din Sport

11 vizualizări
14-10-2017, 17:10
Irina Begu, în finala de dublu la turneul de la Tianjin» Vezi tot
11 vizualizări
12-10-2017, 12:03
Alex Bologa, un tânăr nevăzător care le dă o lecție de viață clujenilor. A cucerit argintul la Cupa Mondială de Judo» Vezi tot
9 vizualizări
20-9-2017, 20:56
Ce s-a întâmplat cu avionul FCSB-ului care trebuia să ajungă la Cluj» Vezi tot
9 vizualizări
13-10-2017, 17:45
Branko Cuic a ajuns noul Director Executiv Sportiv al ACS U-BT Cluj-Napoca» Vezi tot
7 vizualizări
5-10-2017, 10:58
Victorie importantă pentru Sorana Cîrstea! S-a calificat în sferturile de la Beijing» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?