Ana Maria Prodan riscă să își piardă licența în urma depunctării U Cluj

 

Ana Maria Prodan riscă să își piardă licența pentru un an în urma scandalului depunctării formaţiei Universitatea Cluj.

 

Sunt managerul jucatorului, dar e o prostie sa se ceara suspendarea licenței mele. Eu fac contractul jucatorului, Liga ii da dreptul de joc, nu Ana Maria Prodan.

 

Din punctul meu de vedere, legitimarea a fost corecta. Actele pe care le-am vazut sunt normale. Nu pot sa inteleg cum se intampla asemenea greseli, din cauza cui se intampla. Ce vina are Martac ca el a primit dreptul de joc!? Sau ce vina are Clujul ca a trimis contractul la Liga si acestia i-au dat drept de joc!?

 

Ne vom face din nou de ras la TAS, cum suntem obisnuiti. U Cluj nu are cum sa piarda acest proces la TAS”, a spus Ana Maria Reghecampf la Dolce Sport.

 

Dinu Gheorghe, președintele Astrei, a explicat decizia Comisiei de Recurs.

 

E un caz foarte simplu. Daca jucatorul a fost legitimat in mod ilegal la U Cluj, cazul este foarte simplu. Trebuiau să se intereseze dacă echipa din liga a 5-a sau a 6-a nu a facut cumva revenirea jucatorului. Daca ei au facut-o, in momentul ala jucatorul nu mai este liber. Cum sa te interesezi la LPF?, echipa aceea din liga a 5-a nu are nicio legatura cu LPF-ul . Ei trebuiau sa se intereseze la AJF Prahova.

 

Nu este optiunea jucatorului ce face, el a fost transferat temporar la un club. In momentul cand incheie contractul cu acel club, la termen sau inainte,  clubul care ii detine drepturile federative poate dispune din nou de jucator. Nu face ce vrea jucatorul, nu pleaca unde vrea el. Altfel, Liga legitimeaza orice documente i se aduc. Scrie foarte clar in regulament, pentru toate documentele depuse raspunde solicitantul”, a spus Dinu Gheorghe la Dolce Sport.

 

U Cluj merge la TAS pentru recupera punctele pierdute cu Concordia. Apărarea lor pare BETON

Comentarii Facebook