Ana Bogdan s-a calificat în optimile turneului de la Taipei. A învins-o pe favorita competiției


Jucătoarea de tenis Ana Bogdan a reușit săse califice în optimile turneului de la Taipei, după ce a învins-o chiar pe favorita competiției, Shuai Peng.

Românca a câștigat partida în două seturi, cu scorul 6-4, 6-1.

Sunt încrezătoare, aşa am intrat pe teren şi la începutul meciului şi nu m-am gândit nicio clipă că în faţa mea o voi avea pe principala favorită a turneului. Mă simt foarte bine, chiar dacă partidele se dispută în sală. Am reuşit să contracarez jocul variat al lui Shuai Peng şi mi-am făcut jocul de la început până la sfârşit. Serviciul mi-a funcţionat şi am câştigat încredere pe măsură ce identificam punctele pe care le pot specula. E o jucătoare cu mare experienţă, dar am pregătit foarte bine tehnico-tactic partida.

Nu contează cu cine voi juca în următorul tur, important e ca eu să-mi fac jocul, voi urmări meciul dintre Bouchard şi Lin Zhu pentru a-mi putea pregăti strategia în vederea calificării în sferturi. Acesta este următorul obiectiv", a declarat spotiva pentru ProSport.

Calificarea în optimi o urcă pe Ana Bogdan pe locul 85 în clasamentul WTA. În etapa următoare, aceasta o va întâlni pe Eugenie Bouchard.

Comentarii Facebook