Alina Dumitru, lovita cu pumnul si accidentata la mondialul de Judo: Trebuie sa iau lectii de box VIDEO


Alina Dumitru a fost supusa unui tratament dur la Mondialul de Judo de la Paris de adversarele ei din sferturile de finala si din meciul pentru medalia de bronz.

Luptatoarea de judo sustine ca a primit un pumn in gura de la o luptatoare din Belgia, iar adversara din Franta a profitat de faptul ca era accidentata la umar si a lovit-o exact acolo. 

"Mi-am dorit foarte mult aceasta medalie si sa vin iarasi de la un campiont mondial fara medalie si accidentata... Iarasi ii dau meciul frantuzoaicei la fel ca si in 2009, atunci pentru medalia de bronz, acum in recalificari. E greu, e greu pentru ca am muncit foarte mult si mi-am dorit-o foarte mult", a spus Alin Dumitru.

Sportiva romanca crede ca adversara din meciul pentru medalia de bronz, Frederique Jossinet, a observat ca avea probleme la umar si a profitat. "Stia ce am pentru ca m-a vazut cand mi l-a legat si nu stiu acuma ce sa zic. Nu stiu daca a fost chiar intentionat, dar atunci m-am lovit cel mai rau si de aia nu am putut sa mai continui. Deocamdata e bine si sper sa nu dau inapoi. Ma gandesc la ceva frumos si asta ma face sa continui si sa merg mai departe. Eu sper sa imi iau revansa si unde trebuie", a mai adaugat Alin Dumitru.

Ea se gandeste serios sa ia niste lectii de box de la Lucian Bute, mai ales dupa meciul din sferturi cu belgianca Charline van Snick. "Cred ca trebuie sa invat si un pic de box, dupa cum s-a vazut si meciul cu belgianca. A fost un meci de box, nu a fost judo curat, a fost altceva. Ea a fost penalizata la inceput dupa ce am fost eu un pic ametita, ca m-a lovit foarte puternic in barba si am ametit un pic. Cred ca asa e si la box cand iei un pumn in barba. Poate o sa vorbesc cu Lucian Bute sa imi dea cateva lectii. Trebuie, daca asa se procedeaza in ultima perioada cu mine, trebuie sa fac si eu la fel", a mai adaugat Alina.

Sportiva sustine ca acum se va concentra pe Olimpiada, unde isi doreste medalia de aur.

 

Vezi si...

Corina Croitoru si Alina Dumitru, intampinate ca doua invingatoare la Cluj dupa Mondialul de la Paris VIDEO

Comentarii Facebook