Adrian Mutu şi-a schimbat religia

 

Adrian Mutu și-a schimbat religia, fiind convins să se convertească de soţia sa, Consuelo.

 

Născut într-o familie creştin-ortodoxă, la Călineşti, în Argeş, Adrian Mutu a trecut la secta Creştinilor după Evanghelie. El a intrat în contact cu respectivul cult acum trei ani, dar decizia de a deveni practicant a fost luată de atacant în urmă cu doar două luni şi jumătate, când se înteţiseră zvonurile unui posibil divorţ de Consuelo, conform libertatea.ro.

 

Doamne Iisuse Hristoase, vreau să te urmez. Îţi mulţumesc că acolo, pe cruce, ai murit şi pentru păcatele mele, păcate care mă despart de Tine pentru veşnicie. Îţi mulţumesc că astăzi mă chemi la Tine. Iartă- mi păcatele şi ia din calea mea tot ce nu e după voia Ta. Ordonează- mi Tu viaţa şi călăuzeşte-mă pe calea Ta, care mă conduce spre victorie. Îţi mulţumesc pentru toate lucrurile bune pe care mi le vei da, după cum ai promis în Cuvântul Tău. Îţi mulţumesc că Tu mă asculţi şi că mă simt în siguranţă în mâinile Tale. Amin", a scris Adrian Mutu, recent, pe Facebook, din cantonament.

 

Evanghelicii nu au preot, ci predicator și nu au icoane şi nici lumânări. De asemenea, ei nu îşi fac semnul crucii și își botează copiii numai la maturitate.

Comentarii Facebook