Adrian Mutu acuzat că s-a luat la bătaie cu antrenorul său. Vezi ce spune fotbalistul



Adrian Mutu este acuzat că s-ar fi luat la bătaie cu antrenorul echipei Petrolul, bunul său prieten și fost coleg la națională, Cosmin Contra, după ce ”briliantul” ar fi venit beat la un antrenament.

Surse din interiorul clubului susțin varianta conform căreia, după meciul Petrolul-Oțelul (2-0, 2 martie), Mutu ar fi venit la antrenament direct din club, într-o stare care nu l-ar fi recomandat pentru o ședință de pregătire. Contra i-a reproșat acest lucru, iar până la o altercație, de intensitate medie, să zicem, nu a fost decât un singur pas. Lucrurile nu au degenerat în privat, ci de față cu mai multă lume. A fost, însă, doar un episod pasager în relația profesională dintre cei doi, altfel corectă în perioada Petrolul, scrie oracoluldelabalcesti.ro, site-ul fostului președinte LPF, Dumitru Dragomir.

Contactat telefonic de FANATIK.RO, Adrian Mutu a început să rîdă cînd a auzit informaţia lansată de site-ul lui Mitică Dragomir: “Băi, voi sînteţi nebuni?! Asta nu e decît o diversiune marca Mitică Dragomir. Cosmin e fratele meu!”.

Comentarii Facebook