7.000 de clujeni au aclamat România în Sala Polivalentă. Din păcate, România a pierdut. Ce a spus Halep

 

Peste 7.000 de clujeni au susținut zilnic echipa României, în duelul la tenis cu echipa Germaniei. Din păcate, echipa României a pierdut și a retrogradat în Grupa Mondială II a Fed Cup.

 

Toată presiunea a căzut pe umerii Monicăi Niculescu, care a jucat meciul al patrulea, decisiv pentru menținerea în Grupa Mondială I.

 

Sâmbătă, Irina Begu a pierdut, iar Simona Halep a câștigat, dar acuzat dureri la picior. 

 

Duminică, Angelique Kerber a învins-o categoric pe Simona Halep, iar Monica Niculescu a pierdut greu cu Andrea Petkovic (30 WTA) cu scorul de 6-0, 6-7 (1), 3-6.

 

Simona Halep a declarat că a fost dezavantajată. ”Angelique Kerber a jucat un tenis foarte bun, vreau să o felicit, i-au intrat mingile, m-a demoralizat un pic. Şi eu am jucat mai slab, nu prea am avut timp să mă recuperez. Au fost puţine orele de aseară de când am terminat, până astăzi la primul meci. Ea avut un avantaj, că s-a jucat diferit. Eu am fost un pic obosită, piciorul mi-a dat dureri, dar nu vreau să găsesc scuze, Angelique Kerber a fost mai bună”, a spus Simona Halep.

 

Românca va urma o recuperare rapidă înainte de turneul de la Stuttgart. ”Sper să fie bine, cu siguranţă voi merge la turneul de la Stuttgart şi voi încerca să joc”, a mai spus Simona Halep.

 

Cea mai bună jucătoare româncă a momentului a adăugat că meciul de sâmbătă s-a prelungit la 3 seturi, iar acest lucru a obosit-o.

 

Angelique Kerber a fost impresionată de publicul clujean.

 

Am ştiut că trebuie să fiu agresivă ca să o înving, acesta a fost cheia meciului. Cred că am jucat foarte bine, m-am concentrat asupra meciuui şi să-mi fac jocul. A fost o atmosferă fantastică, publicul a fost fair play, a fost un sentiment minunat. Amândouă ne-am mişcat bine pe teren, dar cred că eu am servit mai bine”, a spus Kerber, la conferința de presă de la final.

 

Scorul după cele cinci meciuri a fost 4-1, pentru Germania.

Comentarii Facebook