"LPS" si "Informatica" sunt finalistele Cupei Liceelor


Duminica, la Baza Sportiva "Unirea", s-au disputat cele doua meciuri din cadrul semifinalelor Cupei Liceelor: "LPS" – "Augustin Maior" si "Informatica" – "Alexandru Borza".

Ziua a inceput cu partida dintre "LPS" si "Augustin Maior". Se intalneau doua echipe neinvinse, una dintre ele finalista editiei trecute ("Augustin Maior"), iar cealalta cu mari sperante pentru actuala editie.


Partida a inceput cu ambele echipe in ofensiva, iar primii care au incercat serios poarta adversa au fost cei de la "Augustin Maior" cu un sut in bara transversala. Raspunsul a venit dupa cateva minute prin Lupsa Marius (LPS), cel care a deschis scorul in urma unui sut din unghi la coltul lung. Tot cei de la LPS au avut sansa majorarii scorului in cateva randuri, dar cei care au punctat pe tabela au fost elevii de la "Augustin Maior". Tabarta Cristian a driblat apararea adversa si a expediat un sut cu exteriorul la care portarul nu a avut nicio sansa. Era 1-1, iar cele doua echipe se pregateau de reprzia a doua. In a doua parte a meciului, ambele echipe au avut sansa desprinderii decisive, dar tabela a ramas intacta si s-a trecut la executarea loviturilor de departajare.

 

Loteria loviturilor de la 7m i-a desemnat castigatori pe cei de la "LPS", care s-au impus cu 2-0, si au obtinut calificarea in finala.

In cel de-al doilea meci al zilei, Liceul de "Informatica" a dat piept cu formatia celor de la "Alexandru Borza".

Cei de la "Informatica" veneau dupa victoria de senzatie obtinuta in "sferturi", scor 3-2, in fata celor de la "Anghel Saligny", in timp ce elevii de la "Alexandru Borza" au trecut, in aceeasi faza a competitiei, de "Lucian Blaga", scor 3-1.

Liceul de "Informatica" a inceput foarte bine partida si s-a instalat la conducere inca din prima reprzia. Era 1-0 la pauza dupa ce Boier Ovidiu a transformat excelent o lovitura libera. in partea a doua a meciului, Bojor Ovidiu si acelasi Boier Ovidiu au dus scorul la 3-0, pentru ca tabela sa fie inchisa de Tampla Paul (Alexandru Borza), cel care a inscris pentru 3-1. in urma acestui rezultat formatia Liceului de "Informatica" a obtinut prima calificare din istorie in finala Cupei Liceelor.

Ultimul act al competitiei va avea loc marti, de la ora 18.30, la Sala Sporturilor "Horia Demian" si va fi transmis in direct de TVR3. in continuarea finalei se va disputa un triunghiular intre echipa fostelor glorii ale sportului din Ardeal, echipa profesorilor si cea a bloggerilor.


Tot marti, la Sala Sporturilor, dar de la ora 17.00 va avea loc finala mica.

Comentarii Facebook