Ziua Recoltei se va ține la mijlocul lunii septembrie

 

Ziua Recoltei se va ține la Cluj-Napoca, la mijlocul lunii septembrie.

 

Evenimentul va fi organizat de Consiliul Judeţean și Asociaţia Produs de Cluj, în colaborare cu Primăria municipiului Cluj-Napoca.

 

Ediția din acest an este una specială, atât din punctul de vedere al abundenţei produselor expuse care, cu siguranță, vor fi foarte apreciate de gospodinele dornice să-şi facă ultima aprovizionare pentru iarnă, cât și din perspectiva locației de desfășurare, ediția 2016 a Zilelor Recoltei urmând a avea loc, pentru prima dată, la Expo Transilvania.

 

”Zilele Recoltei reprezintă cea mai bună ocazie pentru achiziționarea, din același loc, a unor cantități sporite de fructe și legume proaspete, de cea mai bună calitate și la prețuri de producător. Toate acestea argumente confirmă importanţa acestui târg, atât în ceea ce-i privește pe producătorii agricoli, care sunt încurajați prin punerea la dispoziție, în mod gratuit, a standurilor de vânzare, cât și pe clujenii care au prilejul cumpărării de produse sănătoase, provenite din gospodăriile şi culturile autentice ale fermierilor”, a apreciat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tișe.

 

Ziua Recoltei va avea loc în perioada 16-18 septembrie, la Expo Transilvania.

Comentarii Facebook