Ziua clujenilor beți la volan. Două persoane erau aproape în COMĂ ALCOOLICĂ



Polițiștii clujeni au oprit în trafic mai multe persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice, dintre care doi clujeni au fost depistați cu alcoolemii extrem de ridicate.

Astfel, la data de 13 aprilie a.c., ora 22:20, poliţiştii rutieri din cadrul Posturilor de Poliţie Comunală Suatu şi Mociu, au depistat un bărbat de 49 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autovehicul pe DJ 161 H, pe raza comunei Suatu, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că acesta avea o concentraţie de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt bărbat a fost prins de poliţiştii rutieri din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida, Postul de Poliţie Comunală Cămăraşu şi Postul de Poliţie Comunală Mociu, au depistat un bărbat de 43 de ani, din comuna Cămăraşu, în timp ce conducea un vehicul pe DN 16, în localitatea Cămăraşu, sub influenţa băuturilor alcoolice, iar în urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că acesta avea o concentraţie de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea un alt clujean a fost prins la volan sub influența băuturilor alcoolice, însă acesta a refuzat atât testarea cât şi prelevarea de mostre biologice, pentru stabilirea gradului de alcoolemie.

Șoferul este cercetat acum cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,refuzul sau sustragerea de la prelevare de mostre biologice”, faptă prevăzută de Codul Penal.

Comentarii Facebook