Ziarist clujean DISPĂRUT de acasă, fără urmă. Cine este BARDOCZ SANDOR

 

Fostul redactor șef al secției maghiare de la TVR Cluj, BARDOCZ SANDOR, a dispărut de acasă. 

 

Jurnalistul, în vârstă de 54 de ani, din localitatea Suceagu, comuna Baciu, judeţul Cluj, a plecat de la domiciliu, din data de 15 iulie a.c.,  şi nu a mai revenit.

 

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 15 iulie a.c., BARDOCZ SANDOR, de 54 de ani, a părăsit locuinţa din Suceagu, plecând într-o direcţie necunoscută. 

 

Semnalmentele persoanei dispărute: înălţime 1,75-1,80 m, greutate 75 kg, constituţie atletică, faţa ovală, ochi căprui, păr şaten, tuns scurt;

 

ÎMBRĂCĂMINTE - la data plecării, purta un tricou, pantaloni de culoare bej, pantofi de culoare maro;

 

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugaţi să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

 

BARDOCZ SANDOR a avut o tentativă de sinucidere prin spânzurare, iar în ultima vreme a urmat un tratament de specialitate în Ungaria. El a revenit acasă de curând și a dispărut fără urmă.

 

În 2011, redactorul sef al Sectiei Maghiare, Bardocz Sandor, a fost schimbat din functie în urma unui raport de activitate intocmit de fostul director al instituției, Romeo Couți, la care a primit ”nesatisfacator” pe linie.

 

Criteriile de evaluare au fost modificate fata de anii trecuti, dar, in timp ce majoritatea membrilor comitetului director al TVR Cluj au luat "bine", redactorul sef al Sectiei Maghiare a primit calificativul "nesatisfacator". Interesant este ca in ultimii ani, Bardocz a obtinut "bine" si "foarte bine".

 

Acesta a contestat raportul de activitate semnat de directorul Romeo Couti.

Comentarii Facebook